A mai rohanó világban ritkán találkozunk olyan szolgáltatókkal, akik szenvedéllyel és megfelelő tapasztalattal végzik hivatásukat. Mi, a Provence Wedding megálmodói ezek vagyunk. Egy szőke és egy barna nő, akik úgy egészítik ki egymást, mint a jin és a jang. A tökéletességre törekszünk, arra, hogy a nálunk ünneplő párok jól érezzék magukat. Komoly szakmai múlttal a hátunk mögött vágtunk bele ékszerdobozunk megalkotásába, amit folyamatosan szépítünk és fejlesztünk szívvel és lélekkel.
Emese: Az MSE Weddings tulajdonosa, számtalan csodás esküvő szervezője. A lehetetlen számára nem létezik. Ismeri az esküvők minden részletét, legyen szó letisztult, vagy akár a legmagasabb szintű szervezésről is. Szereti a kihívásokat, melyek arra ösztönzik, hogy még magasabb szintre léphessen. Az esküvőszervezésben szerzett tapasztalata garancia arra, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen a nagy napotok. (www.mseweddings.hu)
Marian: A rendezvényszervezésben töltött hosszú évek után az esküvők egyik szeletét, a polgári szertartások levezetését választotta hivatásául, akinek szakmai körökben méltán elismert a neve. Jól tudja, hogy ez a nap mennyire fontos minden pár számára, így tudását, megszerzett tapasztalatait hozzátéve a naphoz mindent megtesz azért, hogy az esküvőtök napját ne túléljétek, hanem örömmel megéljétek. (ww.szertartasvezetok.hu)